En lækker sommerdessert med hindbær fra min fætters have. Den var væk på nul-komma-fem, så opskriften må gives videre:
Hindbærsirup:
100 gram bær
50 gram sukker
3 dl vand
3 spsk citronsaft
Kog alle ingredienser op og si ned i et fad. Vend ladyfingers i hindbærsirup of forbered creme.
Mascarponecreme:
250 gram mascarpone
Korn af 1 stang vanille
2 æggeblommer
2 æggehvider
2 dl fløde
50 gram sukker
1 pakke ladyfingers
Pisk mascarpone med sukker, vanille og æggeblommer
Pisk hhv æggehvider og fløde og vend alle tre ting sammen.
Pynt:
100 gram hindbær
Lidt chokoladehøvl til pynt (ca 25 gram)
Mynte/citronmelisse
Læg ladyfingers og creme lagvis og slut med pynt og evt et dryp sirup hvis du har noget til overs.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar