tirsdag den 20. marts 2012

Lækre rispapirsruller med peanut-dip!

Her til aften har jeg leget med papir - ja en slags madorigami om man vil. Resultatet var så lækkert!

Marinade til kyllingen:
Ca. 1 dl kokosmælk
1 finthakket rød chili
3-4 fed hvidløg, presset
2 spsk soyasauce

Peanut-dip:
1 stor spsk peanutbutter
3-4 spsk kokosmælk
1-2 spsk sød chilisauce
1 tsk revet ingefær
1 spsk fiskesauce
Saft af 1/2 lime
- blendes sammen til en dip. Evt tilsættes lidt kogende vand hvis den bliver for tyk.

Kyllingefilet i grove stykker marineres 1 times tid i køleskabet.
Iceberg, agurk, gulerod og snackpeber skæres i fine strimler.
Mynte, koriander og basilikum hakkes groft.
Kyllingen steges ved høj varme i lidt olie og hakkes yderligere.

Rispapiret dyppes ca 10-15 sek i kogende vand, fyldes med grøntsager, kylling og krydderurter og rulles.

Serveres straks med dip.

2 kommentarer:

  1. jeg må da virkelig snart få fat i sådan noget rispapir!

    SvarSlet
  2. Jeg køber mit i den lokale indvandrergrønthandel :-) Det er super lækkert, kan virkelig anbefales!

    SvarSlet