lørdag den 29. september 2012

Kaffelækkerier

Er vild med kaffe... Og chokolade! Og her er det kombineret fint i min brownie med kaffeganache. 12 styks minibidder laves således:
Brownie:
75 gram smør
75 gram god mørk chokolade
1 æg
3/4 dl mel
3/4 dl sukker

Smør og chokolade smeltes ved lav varme. Lad det køle ned, og rør med æg, mel og sukker. Bag ved 175 grader i 15-17 minutter

Ganache:
1 dl fløde
1 spsk honning
1 spsk instant kaffe
50 gram chokolade
1 spsk smør

Fløde, honning og kaffe varmes i gryde, og hældes over chokoladen som er hakket i forvejen. Smørret tilsættes og ganachen køler ned i mindst 2 timer.

Skær brownien ud i små tern (ca 3x3 cm) og pynt med ganache og evt en krymmelperle på toppen.
Kan serveres med is og frugt, eller som de er!

1 kommentar:

  1. uhmmmmmmmm hvor lækkert!! Jeg elsker selv kaffe og chokolade. Disse må bestemt afprøves herhjemme :-)

    SvarSlet