Er vild med kaffe... Og chokolade! Og her er det kombineret fint i min brownie med kaffeganache. 12 styks minibidder laves således:
Brownie:
75 gram smør
75 gram god mørk chokolade
1 æg
3/4 dl mel
3/4 dl sukker
Smør og chokolade smeltes ved lav varme. Lad det køle ned, og rør med æg, mel og sukker. Bag ved 175 grader i 15-17 minutter
Ganache:
1 dl fløde
1 spsk honning
1 spsk instant kaffe
50 gram chokolade
1 spsk smør
Fløde, honning og kaffe varmes i gryde, og hældes over chokoladen som er hakket i forvejen. Smørret tilsættes og ganachen køler ned i mindst 2 timer.
Skær brownien ud i små tern (ca 3x3 cm) og pynt med ganache og evt en krymmelperle på toppen.
Kan serveres med is og frugt, eller som de er!
uhmmmmmmmm hvor lækkert!! Jeg elsker selv kaffe og chokolade. Disse må bestemt afprøves herhjemme :-)
SvarSlet