søndag den 20. maj 2012

Kyllingeburger mexican style!

Vi har lige slugt en rigtig lækker burger, eller det vil sige tre lækre burgere, en til mig og to til Lasse.

Havde egentlig tænkt mig at bage grovboller og smide fyldet deri, men Lasse fik overtalt mig til klassiske hvide, søde sesamboller.

Indeni gemmer sig:
Cornflakes-panerede kyllingefileter
Hellmans mayo
Babysalat
Rød cheddarost
Blommetomater
Agurk
Rødløg
Guacamole
og tabasco

Opskrifter på:

Cornflakes-panerede kyllingefilet:
2 kyllingefileter (vi brugte det der svarer til en)
Cornflakes
Fajita-krydderi
Salt/peber
Sammenpisket æg

Skær kyllingefileter over på langs (flæk dem på midten, som en lagkagebund)
Trim enderne, så du har en burgerstor filet.
Dyp i æg og bagefter i knust cornflakes med krydderier.
Steg i rigelig olivenolie i 5-6 minutter

Guacamole:
2 avocadoer
Saften af 1/2 citron
1/2 rødløg, finthakket
Salt og peber
(tilsæt evt lidt creme fraiche og spidskommen, efter smag)

Og så er der burger!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar